hrenfrdeites

Etno selo "Remić" - Stare kolibe b.b. Menjik, Prozor Rama

00387 36 783-204

 

 

Zahvala sudionicima koncerta i publici

Zahvala sudionicima koncerta i publici

Iza nas je osam godina od početka rada Etno sela. Za razliku od prošlih godina, ove godine, odučili smo se na drukčiji način obilježiti taj mali jubilej. Budući da se Etno selo „Remić“ nalazi u mjestu znakovitog imena – Menjik (međa, meja, granica...), mjestu gdje Hercegovina prelazi u Bosnu, i obrnuto, mjestu koje želi biti most, poveznica između Hrvata Hercegovine i Bosne, odlučili smo, preko glazbe i glazbenika započeti taj proces.

Organizirali smo koncert na kojemu su nastupila poznata glazbena imena (Mate Bulić, Zdravko Čurić, Jozo Vučić, Zoran Begić, Pero Gudelj i Jakov Juričević), koja su još jednom „opravdala“ status koji uživaju kod publike.

Organizirati jedan ovakav događaj, zahtjevan je posao, posebno u kratkom periodu. Ipak, uz tim koji je bio uključen u organizaciju, uspjelo se.

Ideju organizacije na samome početku, podržao je naš Zdravko Čurić, ramski i uskopaljski pjevač, a sve podržao Mate Bulić, koji je svojim iskustvom i poznanstvima dao veliki doprinos, kako samoj organizaciji događaja, tako i nastupom.

Sve ovo ne bi imalo puno smisla da nije bilo publike, koja je unatoč hladnoći, došla u puno većem broj od onoga što je očekivano.

Zahvaljujemo pubilici koja je došla u Etno selo, i time dala veliku potporu samoj ideji, ali i organizaciji nečega sličnoga sljedeće godine. Hvala svim izvođačima koji su se svesrdno potrudili napraviti dobar ambijent, unatoč vremenskim uvjetima.

Hvala našim gostima, ministrima iz reda hrvatskog naroda na svim razinama vlasti koji su svojim dolaskom, također dali potporu našem radu.

Zahvaljujemo gradonačelniku Mostara, Ljubi Bešliću na pomoći i razumijevanju.

Zahvaljujemo Policijskoj postaji Prozor Rama, čiji su djelatnici brinuli o sigurnosti vozača i prometa.

Zahvaljujemo našim medijskim prokroviteljima, portalima rama-prozor.info, Rportal.eu i uskoplje.info, Posavina tv, Rtv Herceg Bosne, koji nas redovito prate i promoviraju u svakom pogledu.

Na kraju, ali nimalo manje važno, zahvala našim djelatnicima koji odradili veliki dio posla, posebno za vrijeme održavanja koncerta.

Radovan Remić

Facebook Twitter Google+