Upozorenje
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 326
hrenfrdeites

Etno selo "Remić" - Stare kolibe b.b. Menjik, Prozor Rama

00387 36 783-204

 

 

O nama

Etno selo “Remić” Menjik smješteno je na prijelazu Hercegovine u Bosnu. Na mjestu znakovitog imena Menjik (meja, međa, granica). Kako i samo ime govori, Menjik je prirodna granica između dvije klime, dvije vegetacije…

U okviru turističkog kompleksa Etno selo “Remić” svatko će pronaći nešto za sebe. Područje je pogodno i za ljetni i za zimski turizam. Istinska atrakcija je ljetno klizalište, jedinstveno i jedino na širem području. Staza za motocikliste u dužini od 25 km ide trasom nekadašnje rimske ceste. Ova staza  pogodna je za sve one koji su željni avantura ispunjenih adrenalinom te ljubiteljima rekreativne vožnje.

Šetnica (Trim staza) s odmorištima napravljena je na mjestu koje je bogato šumom i lokalitetima koja omogućuju pogled i razgledavanje svih ljepota ovog kraja i netaknute prirode. Dužina šetnice je 6 km.

Rekreacijsko jahanje danas je jako traženo ne samo u turističke svrhe već i za zdravstvene potrebe. Etno selo “Remić” u svojoj ponudi nudi i tu mogućnost.

Turisti koji posjete i odluče boraviti u Etno selu “Remić” Menjik naći će moderno uređen i ugodan smještaj, domaću hranu i tradicionalno piće, rakiju šljivovicu koja je poznata i izvan granica BiH i rado se pije u brojnim krajevima Europe.

  

Facebook Twitter Google+